Fuck its sunday..

Tjena,hej,hallå?

Nä men tja? Spelade match innan idag och det blev vinst med 4-1 ! Tyckte dock att det inte gick så superbra för mig direkt, hade några frilägen som jag missade o så. Alla har väll dåliga dagar? Eller så är det bara jag.. Nä men imon är det bad i skolan vilket jag inte ser fram emot, tycker det är jätte tråkigt. Ifall ni ville veta? Haha.

Hörs imon :*




Ny design?

Sitter och funderar över en ny design på bloggen? Men vet inte hur den ska se ut! Så hade varit tacksam om ni hade kommenterat vad ni tycker :)




Fredag❤

Tja.

Sitter på mitt rum och väntar på att Mikki ska duscha klart, vi var i Ystad innan idag för vi orka inte vänta till imon. Så jag köpte lite saker (bilder kommer längre ner i inlägget)

Från det ena till det andra...
Var och golfade med klassen o det var nog det tråkigaste jag någonsin gjort! Och kallt var det, jag o Lovisa försökte köra hem med en golfbil men den funkade inte.. Haha. Första gången och sista gången jag spelar golf!

Puss




Mästergolfaren?




27 september

hej alla läsare,
 
sitter just nu och kollar på tv innan idag var jag med Jennifer,Emelie och Miriam. Vi gjode varma mackor,spelade fotboll och fotade! slutade skolan 10 över 3 tror jag, skolan var ganska seg.. imon så är det elevensval och då ska vi  spela golf i vik hela dagen :/ efter skolan ska jag bara ta det lungt sen på lördag ska jag och Mikki åka till Ystad och shoppa. Och på söndag ska jag spela match! 
 
här kommer lite bilder. puss
 
 
 
 
jag älskar er, + jennifer.

 



Sep. 25, 2012

Hej alla,

Sitter och kollar på x-factor! Riktigt spännande faktiskt. Gick i skolan idag till 15.10 sen cyklade jag hem och åt lite sen stack jag till Mikki och var där till kl.6 ungefär sen stack jag hem och åt. Efter det pluggade jag engelska & matte. Och nu sitter jag här! Imon är det Onsdag slutar kl.15.10 eller 14.50 minns inte riktigt..

True shit




Träning strax

Lite sudding bild, aja hörs sen! :**




Vad ska man välja?

Tjaa,

Var på det sista zonelägret för detta året nästa år är det uttagning till Skånelaget! Tyckte det gick ganska bra för min del, mycket roligare än dom andra gångerna. Dom snackade oxå om vilket datum uttagningen skulle vara på och förra året var det den 18 April så det är risk för att det blir den 20 nästa år... Och det är då konserten är. Så blev lite osäker på vad jag ska välja OM det blir så men det är ju inte ens säkert att det blir den dagen, hoppas hoppas!!




Fuck yeah

Hahaha




Snaaaaart,

Tjo,

Sitter i soffan och kollar på tv, kom hem för en timme sen ungefär! Vi var hos Tindras & Melwins kusiner i Höganäs :)
Och har varit där hela dagen nästan. Imon så blir det först att hämta Julia på korsa sen vidare till Zonelägret i Onslunda vilket ska bli riktigt kul!

Inte långt kvar nu!




Sep. 21, 2012

Tja,

Ligger i min säng och ska snart sova (ska upp tidigt imon) innan idag var jag i stan med mina underbara vänner sen åt vi på Pizza house. Snackade lite sen körde Emelies pappa hem oss! Hade jätte kul, ni är bäst♡♡

Lite bilder




Mot stan




Mot bandyn!




Haloo

Hej alla fina,

Kommit hem från skolan för en halv timme ungefär och nu så kollar jag på tv ! ganska chill att komma hem och bara ta set lungt. När jag orkar så ska jag hämta matteläxan som ligger på mitt rum och göra den! Puss haj

Jag o Teo säger hej




Tjenis:*

Nu när man går i Fotbollsakademin så märker man stor skillnad mellan klubbträningarna och dom i skolan! träningarna i skolan är faktiskt roligare på något sätt, några spelare i skolan är oxå ett steg högre än dom i IFK men INTE alla! Menar absolut inte att dom är dåliga men ja ni fattar?

Nu till något helt annat..
Igår när jag o Mikki var ute o sprang så sprang vi vilse på något sätt? Eller ja det var inte mitt fel iallafall. Så tillslut hamnade vi på nån åker i Simris! När det blev mörkt så blev vi skit rädda sen hittade vi rätt igen och skyndade oss hem.

Smarta o sånt.




Ut o springa en runda!

Drar ut o springer en runda nu med Mikki!




Chokladmjölk in my heart

Hello people,

Sitter i soffan hos mamma och dricker chokladmjölk! Efter att ha varit på ett kostmöte i skolan där dom sa att det var en bra återhämtnings dryck så då tog jag tillfället i akt och köpte hem massor haha. Imon så blir de det gammla vanliga igen, skola osv.

Puss




Mys




08.55

Tja,

Ligger i soffan hos Mikki och försöker sova.. Hon väckte mig kl.7 när hon stack till skolan, jag har A-dag idag! Vet inte riktigt vad jag ska göra? Får se när Jasse vaknar. Och för er som undrar så vann vi igår med 1-0




Cooking nuddlar like à boss

Taggar inför match!




I Bäckan




Mys

Sitter och kollar på Fångarna på fortet och äter popcorn med Mikki & Jasse. Skolan idag var ovanligt rolig? Haha konstigt nog så var den faktiskt rolig! Imon ska jag ut och fota lite med Mikki sen på kvällen ska vi ut o springa lite. Har inga planer för söndag mer än att Chilla! Sen har vi ju A-dag på Måndag får se vad jag ska hitta på.




Det är nu tiden går som saktast

Har så sjuuuuuuukt tråkigt! Har jätte ont i halsen så är inte i skola, väntar på att det ska bli lunch så jag kan äta.




Mästerfotografen i stövlarna!

Swagi melwin ;)




Min babe

hej alla,
 
kom på att jag inte har skrivit dag1,2 osv  på ett tag.. så här kommer dag 11 "en kändis du vill träffa" inte så svår fråga om ni frågar mig.. ;)
 
så mitt svar blir nog Justin Bieber,
 
Varför jag vill träffa han är för att dels att han är så fucking amazing + att det hade varit kul och se hur jag reagerade.. vet inte om jag skulle skrattat eller gråtit. Men om jag ska vara ärlig så tror jag inte att den dagen kommer, men jag hoppas verkligen! jag har ju turen att få se han i Köpenhamn LIVE kan inte fatta det igentligen.. och det bästa är att jag ska se han med Mikki, helt sjukt. Har tänkt pån det VARJE dag ända sen den dagen vi beställade biljetterna! tänk lixom, att jag kommer andas samma luft som honom och vara i samma rum. Andra kan tycka att han är bara en artist lixom, men för MIG så är han mer än så.. känns som jag har kännnt han hela mitt liv men igenligen har jag inte ens träffat honom.
 
 
"man kan inte älska någon man inte träffat"  jo jag kan det och alla andra som älskar en artist kan det, för han betyder sjukt mycket även om andra inte tror på det. Kommer faktiskt aldrig glömma honom eller iallfall inte hans persolighet & kärlek till hans beliebers! såg igår på facebook att någon hade spritit falska rykten om Justin när jag såg det blev jag bara så ledsen, för jag vet hur Justin är och vad han gör och inte gör... 
 
när man ser på klipp på youtube när fans träffar han så börjar man nästan gråta, right mikki? ;)
det var allt, kunde hållit på att skriva en bok om detta men nu måste jag göra läxan.
 
hope you enjoy! 
 



Trååååk

Sitter i "hänget"med Erika medan dom andra tränar för vi har ont i halsen! Så vi är tvingade att göra biologi läxan och nu vet jag vad ni tänker att jag inte borde blogga nu men jag är faktiskt redan klar (a)




Hemma nu

Heeej,

Är hemma nu från Sibbhult blev vinst med 10-0 ! ;D nu ska jag bara slappa o tagga skolan imon...

Sötast




Mot Sibbhult mannar!

Snart bär det av till Jysk där Emelie hämtar mig sen mot Sibbhult för att spela match taaaagggaaa.




Hej alla fina

Sho,

Kollar på Körslaget samtidigt som man dricker cola det kan ju inte bli bättre? heja team Bagge! Inget mer att skriva än att vi ses imon blir kanske kanske en liten video innan matchen, så missa inte det. Hihi puss på er ;**




Bästa helgen

Tjabba,

Just nu så sitter jag i soffan och inte gör något annat än att vila tills matchen imon! Måste ju spara krafterna och inte anstränga sig i onödan... Me gusta. Snart så ska jag färga håret igen för min utväxt är riktigt ful just nu! Annars så händer det inte mer idag.

Igår så var jag hos Jennifer med Emelie & Miriam vi va lite efter skolan sen så gick alla hem o åt sen så gick vi till Statoil och köpte goooodiis! När vi kom hem till Jennifer så tog vi lite bilder med hennes Systemkamera och åt godis. Hade iallafall jätte kul! Så tack för kvällen tjejer ❤




Mot statoil mannar!




Friiiidaaaayyy

Tjaaa,

Chillar helt alone i soffan och tittar på Disney, ganska tufft? Haha. Imon är det äntligen Fredag! Så himla skönt med helg :D

Ser ni likheten?




Gott med lala

Hej alla,

Är hemma från skola eller har varit det i en timme ungefär, och nu sitter jag här och dunkar hög musik och kränger choklad! Alltid lika nyttig eller vad säger ni?

Ganska gutt söt idag med...




Tja

Hej alla fina,

Sitter o kollar på Robinson (igen) är jätte trött efter dagens träningar, har märkt att jag blir helt förvirrad när jag är trött.. Innan så skulle jag lägga in mina engels glosor på Glosbokens ap så skrev jag några på spanska så jag fick göra om allt igen typ 3 gånger. Imon så är det Torsdag och då ska jag passa mina små syskon skulle egentligen träna innebandy men jag fick reda på att jag skulle passa barnen så jag kunde inte träna :(

Bjuder på bilden.




Mot träning

Drar till träningen nudå skriver mer ikväll! Puss




Fuck its monday...

Sho bre,

Sitter och kollar på Robinson o äter massa vindruvor! Tränade fotboll innan idag vilket var kul, iskolan så var vi på stranden och letade efter växter och annat äckligt... Vi var indelade i 4 grupper och jag var med Frida,Oscar och Erica. Vi var på stranden tills 12 sen gick vi hem igen till skolan och hade vanliga lektioner.

Fin där Frida




Dag7

En bild på någon du saknar.




Behövdes efter en förlust...

Vi förlorade idag med 2-0 mot Hässleholm, blev lite besviken på mig själv ibland.. Aja, makaronerna och chokladbullen satt fint! Och bara så ni vet så det på chokladbullen är inte mögel utan florsocker haha.




Tagga

Hello people,

Sitter och taggar match mot Hässleholm ! Vi har aldrig möt dom innan så det kan gå hur som helst...

Sne




Svävar på moln

Tjaa

Bjuder på lita lördags tråk inlägg, kalla det vad ni vill. Sitter o gör ingenting förutom att lyssna på musik! Mikki är i Tomelilla så jag e forever alone just nu. Vi ska hämta henne på stationen ikväll sen sover hon här, treeeevlans.

Söteboll