Nöjd med ändån inte

Har inte haft tid att blogga helt enkelt, mycket träningar,läxor och sånt. Spelade match ikväll, resultatet blev 3-0 till bsh. Ändån nöjd med matchen o så. Ska försöka ladda upp sommarlovs videon igen, när jag har tid.

Kung




Precis så




orkar inte

Satt typ i en timme o väntande på att den videon skulle laddas upp, sen så råkade jag ställa in att den skulle vara "privat" och trodde att det bara skulle vara på youtube. Men det var tydligen överallt hehe.

Så sant så det e sorligt




videon




Snart såå




Nu kör vi

På tisdag börjar allt som vanligt, både bra och dåliga saker. Sen så säger ju alla att åttan e det svåraste året. Pepp! Ska bli skönt att komma igång med alla träningar igen! Btw, ska försöka göra en sån sommarlovs video, som förra året. Får se när den kommer upp på bloggen.






Malmöfestivalen




vad ska man skriva här då

Inte uppdaterat idag,finns verkligen inget att skriva om. Va med Lollo imorse eller ja innan hon skulle iväg. Imon blir det Malmö hela dagen. Ska åka dit vid 11 o möta upp Lollo.




Ta mig till kärlek

Nån av er som har sett den här bilden där justin "spottar" på fans? Haha asså för det första så ser man att det är fejk, och om det nu hade varit sant, så hade den här tjejen ändån inte blivit speciellt ledsen om justin hade spottat på henne. Men kan ju sälja det lixom hahaha.




När du misslyckats med alla andra kom du till mig

Ligger just nu i soffan med hörlurar i öronen. Myspys. Tränade innan idag sen duschade och åt Lax. Fick typ panik imorse när jag vaknade o insåg att om 8 dagar börjar skolan. Shit vad denna sommaren har gått fort! Har ändå hunnit med det mesta.




Du var solskenet när jag var ensam

Kom nästan precis hem, har varit med Lollo och Challes kompisar o ätit pizza sen spelat minigolf. Slog nog rekord i 7or. Det e så jag gör de




Inspiration




Äntligen

Som sagt har vi köpt en hund som vi hämtade i måndags. En golden retriever valp, är sjukt nöjd med den! Efter typ värsta kaoset o familjedrama så har vi äntligen bestämt namn och den ska heta Ludde.




James Bond film

Sitter och kollar på nån James Bond film, vet dock inte vad den heter. Btw, sov hos Lollo idag eller igår, ni fattar. Vi var på stranden, åkte kundvagn och bara gick runder typ hehe. Sen hade jag fotbollsträning idag kl 10. Insåg igår att det bara är drygt 2 veckor kvar av sommarlovet, fick typ panik. Längtar inte alls tills 8an känns som allt kommer förändras..






Lördag

Har precis varit och kollat på min brors match i Gärsnäs. Btw, var på Emporia igår med Miriam, Jennifer och Emelie. Sen sov vi hos Miriam!




Dagen

Var på stranden idag med Hanna eldh, även fast det inte var så varmt hehe. Vi var där bara i några timmar sen blev det för kallt, så vi stack hem till henne istället och såg på film.