Dag5

Dom flesta outfitsen har jag redan laggt ut på min blogg så ni får kolla lite längre tillbaka i bloggen, men här kommer iallfall dagens.puss




Dag4

En rolig vän, idag är det dag 4 o jag ska skriva om en rolig vän.

Så den roligast jag känner är nog Mikki! Får mig alltid att skratta o finns där man behöver henne loveu siiiis.




Dag3

Dom bloggar jag läser, jag läser ganska så många bloggar men här är några av dom!

www.matildaeriksson.bloggplatsen.se
www.fridarambergs.bloggplatsen.se
www.lifebymicki.blogg.se




dag2

finns ganska många bilder på mig sen förra året men jag bara tog nån hehe...
 
jag för 1 år sen ..



Dag1

Tre bilder du skäms över..




26 dagars lista..

Tänkte börja med en 26 dagars lista och ibland så svarar jag på "dagens fråga" i något videoinlägg men bara ibland ;)

Dag1. Tre bilder på dig du skäms över när du ser.
Dag2. En bild på dig för 1 år sedan
Dag3. Bloggarna du läser
Dag4. En rolig vän
Dag5. Några outfits
Dag6. I din väska finns...?
Dag7. En bild på någon du saknar
Dag8. Favorit sminkprodukt
Dag9. Ett kort någon annan tagit på dig
Dag10. Dina drömmar
Dag11. En person/kändis du önskar att du träffat
Dag12. Vad du gör på helgerna
Dag13. Hit vill du åka innan du dör
Dag14. Din önskelista
Dag15. En vän som bor långt ifrån
Dag16. Ett foto du tagit
Dag17. En person du älskar
Dag18. En tv-serie du älskar
Dag19. Ditt favorit citat
Dag20. En bild på dig själv som du är nöjd med
Dag21. Detta är du beroende av
Dag22. Något du vill ha just nu
Dag23. En vän du berättar allt för
Dag24. En bild på dig i skolan
Dag25. En mat du tycker om
Dag26. Fem bra saker i ditt liv




swagiiiie

Tjaa
 
sitter uppe på mitt rum och är super trött, vet inte varför ? btw, innan idag så hade vi kalas för min lillasyter Tindra som fyller år imon ! hon fick en lila cykel,mimmi täcke,pippi bok,en ram med bild i och massa kläder. Så grattis min fina
 
och nu till min dag igår, vaknade 10? något sånt tror jag... sen så fixade jag mig o åt frukost sen stack jag mamma,Jimmy,Tindra och Melwin till stan och kollade lite. Vid 1 så möte jag upp Sara vid Lindex och sen så kollade vi lite och fikade på Kagan. Sen så gick vi hem till Sara och satt vid datan och chillade, efter det så stack vi hem till mig hoppade studsmatta & gick ut med min hund Teo! vid halv 8 tiden stack Sara hem. Kl. 8 så började Skavlan där Justin var med och självklart så satt jag bämkad framför tvn,dom visade klipp från hans konsert i Oslo och en intervju ;) 
 
tindras tårta!
 
bild från igår!
 
 
 
 
 



Chillar




Fullt schema!

Hej,

Har inte bloggat på några dagar men ni har väll överlevt antar jag? Anledningen har varit att nu när skolan o allt börjar som vanligt igen så har man inte tid att blogga på rasterna för vi har ganska korta raster te.x idag så var vår längsta rast i 10 min och det var vad det tog att gå till nästa klassrum typ... Och sen dom flesta dagarna så har jag träning på kvällen! + att det inte har hänt så mycket dom senaste dagarna det vanliga typ. Och det blir ju lite trist o läsa om mina dagar när man har gjort samma sak varje dag... Eller?

Bild från idag :)




2 dagar avklarade

Hej,
 
sitter just nu i köket och kollar facebook och lite sånt, dagen idag var annorlunda för att 8:orna & 9:orna började idag så det var mycket mer folk än igår! så fort en lektion slutade så rusade alla ut ur sina klassrum så det blev kaos i korridoren... det var mycket lungnare när det bara var vi 7:orna ! det blev lite förvirande imorse när Viktor (vår mentor) skulle förklara vilka klassrum vi skulle gå till sen alla klassrum ser ju likadana ut ? 
 
senare så vi hade matte med Agata och hon kände igen mig för hon har varit min brors lärare. Resten av dagen så var vi i olika klassrum med olika lärare som berättade vad vi skulle göra denna terminen! dom flesta lärarna sa att vi inte skulle ha så mycket läxor, hoppas det stämmer... ;) när jag kom hem så kollade jag på tv och chillade, sen så åkte vi till Elon och tittade på en ny diskmaskin för vår gammla har typ gått sönder. Imon så ska vi på nån utflykt i Bäckhalladalen tråkigt värre... :( 
 
 



första dagen i 7D,

hejsan,
 
idag var det första dagen som 7a  i fotbollsakademin, och roligt var det! fast vi hade inte riktiga lektioner det  ska vi börja med på Torsdag. Första gången när vi var i klassrummet så var det jätte varmt så man kunde typ knappt andas.. men det blev bättre sen när vi  öppnade ett  fönster ! det första vi gjorde var att leka nån namn lek som man skulle säga allas namn i klassen typ, svårt att förklara ;) sen så snackade vi om regler och fick massa paper som vi skulle ta med hem. 
 
Efter det så hade vi rast och då var det nån lärare som kom fram till mig frida,matilda,sara,ajla och några till och bah: men ni verkar ju ganska fräscha. Asgarvet som uppstår typ.... efter det så frågade Christian (vår fotbollstränare på skolan) om vi ville hjälpa han och hämta träningskläderna och bära dom till klassrummet, och som  det underbara MVG barnet jag e så hjälpte jag oxå till haha. Efter det så var det dax att prova kläderna så allt passade och osv... mitt passa perfekt ! vi fick en vit träningströja med MFF märket på,ett par shorts,ett par svarta strumpor & en tjock tröja + byxor med MFF märket på. Resten av dagen så kollade vi på fotbollsklipp på youtube och sen vid 1 tiden så slutade vi, chillidill synd bara att det inte varar länge.. på Torsdag så börjar alvaret.. 
 
btw, Fett kul dag.
 
ny duschad  tjej säger hej.
 
 
 



Ohyeeeea

Hej,

Kollar just nu på tv, och taggar inför morgondagen! Ska blir riktigt kul faktiskt att börja i ny klass. Inga okända ansikten men ska bli kul att lära känna alla bättre! Btw, matchen innan idag slutade 3-3 första halvlek stog det 2-0 till dom så är nöjd med slutresultatet ;) efter matchen så badade jag,Jasse &mikki vid vårhallarna kul att det är skit bra väder nu när sommarlovet är slut..
Har märkt att jag har typ blivit beroende av Andra Avenyn har laddat ner alla säsongerna på datan så jag såg dom igår kan inte sluta titta. Heheh. Bloggar imon om morgondagen.. Det där hördes bara jävligt fel på något sätt? Aja hörs.




Tagga match

Tjabba,

Sitter just nu i bilen med Emelie och taggar match mot Bromölla! Var tvungen att gå upp vid 8 typ... Måste öva inför imon hehe.

Trött tjej säger hej.




Summer 2012

dom flesta bilderna o lite videos från mitt sommarlov. enjoy!




fredagsmys<3

 



min dag,

tjoo,
 
sitter nu på mitt rum och gör en sommarvideo som jag lägger upp på lördag ! missa det inte, hihi.
btw, idag så var jag med Alicia och vi hade fett kul. Hon kom till mig vid 12 tiden sen stack vi till stan och då så fick jag skoskav som sved skit mycket.... så vi gick in och köpte skoskavs plåser men det funkade ju inte så jag fick låna Alicias skor fast då kom vi på att då hade ju inte hon några skor, så vi gick in på Team sportia och köpte dom billigast skorna dom hade och fula var dom hahah. 
 
Sen gick vi och fikade på kagan, efter det så gick vi bara runt lite och glode på folket ;) efter nån timme så stack vi till stranden för det blev sjuuuukt varmt sen på eftermiddan. När vi var typ halvvägs så kom jag på att vi hade cyklat fel, mit lokalsinne är ju inte där det borde vara precis... heheh men vi kom rätt tillslut! i vattnet var det kaaaaallt och jag råkade nästan  bada med min mobil om inte Alicia hade sagt att jag hade mobilen i handen. Och ja, jag vet att jag är smart ni behöver inte berätta det för mig tack ! ;) 
 
vi stack hem från stranden vid halv 5 typ. När vi kom hem så satt vi vid datan och sen åkte Alicia hem ! 
sen duschade jag och stack och fiskade med pappa och min bror. 
 
sabina fiskmästaren rösten.



Onsdag

Tjaa,

Nu sitter jag helt alone på Mikkis rum och chillar, innan idag så jag på fotbolls träning det är typ det ända jag har gjort idag +ätit pannkakor med Mikki. Imon så kommer Alicia hit vet inte riktigt vad vi ska göra får se! ;)




Miiiikkkiii

Om 3 timmar kommer Mikki hem från the big city ! Har saknat dig min njure ;)
Så ikväll ska jag sova hos hon.

Lavio Mikki ❤




inte riktigt så




Sommarvideo?

Hej alla,

Sitter just nu i soffan och kollar på något vikt program på MTV man känner ju sig helt tjock när man kollar på det förfan... Haha så därför gick jag o åt lite sallad för att för fördriva tiden lite ;) kanske ska sola lite i trädgården sen om jag orkar ! Senare idag så ska jag på fotbolls träning vilket ska bli riktigt kul :D btw, funderar på att göra en video med bilder o videor från sommaren och lägga upp på bloggen?




Min hjälte

När jag såg detta på fb så blev jag bara så glad ! Skönt att det finns boybeliebers med ;)

Respekt.




OS

Tja,

Sitter nu i soffan och väntar på att OS finalen i handboll ska börja ! Heja Sverige ofc :D matchen innan idag vann vi med 8-0 sjukt bra spelat !

Bjuder på bilden.




cody...

hej alla,
 
just nu så sitter jag på mitt rum och taggar match genom att lyssna på Cody simpson! haha det var så sjuuuukt länge sedan jag lyssnade på hans låtar... btw, min kära mobil har gått sönder på något viss, igår när jag skulle stänga av den för att den var helt konstig så stängdes den av och nu går det inte att sätta igång den igen :/ 
 
så pappa ska greja med den senare, hoppas att den vaknar till liv igen.. klarar fan inte mig utan den ! :(
 
 



Love you

Så himla sööööta!




lördag

Hej alla söta människor,
 
sitter just nu på mitt rum med datan och kollar igenom bilderna som jag o Emelie tog innan idag med hennes  systemkamera ! vill oxå ha en systemkamera.. btw, tänkte berätta lite hur min dag har sett ut.
 
vaknade kl 10 ungefär sen låg jag i en halv timme typ o kollade facebook & twitter (på mobilen) sen vaknade Jasse oxå så vi gick upp och åt frukost. Efter det så klädde vi på oss och sen stack Jasse hem, sen smsade Emelie mig o sen cyklade vi ner till stranden ! det var faktiskt riktigt kallt i vattnet.. eller det känndes så iallfall det var typ 15 grader kanske ? trots det så simmade jag ut till det dära gammla hopptornet fast nu är det bara en sten som sitter fast i marken typ så man kan stå på den. Fick fan hjärtattack så kallt det var att simma.. 
 
Emelie tog några bilder på mig när jag var där men dom är på mobilen och jag orkar lixom inte förra över dom på datan nu. Vi var på stranden tills halv 4 typ sen cyklade vi hem till mig och fotade lite ! :)
 
 
 
söt idag?
 
gulligull där jao
 
 
 
 
 
 



On the stand med Emelie!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3829079/images/2012/pic_502641319606ee6aea00002a.jpg" class="image">




fan vad sjukt




haha var bara tvungen..

sitter just nu o kollar på gamla bilder på datan, och ja.. asså hur fan såg man ut igentligen? inte OK. Haha men om några år när jag tittar på mina bilder från nu så kommer jag nog inte iheller tycka att man var så supersnygg direkt..  asså jag pallar inte med mig själv ibland! men såg en bild innan som  var tagen för 1 och ett halft år kanske? och det första jag ser på den bilden är min dubbelhaka.. haha jag är så snäll mot mig själv oyeeah.
 
japp... 
 
här kommer dom.. enjoy.
 
 
 
 
 
 
 
 
 



pallar inte

 
that should be me.



Har det fett'

Sitter just nu i soffan och kollar på Manchester United mot Barca än så länge står det 0-0. Ikväll så ska Jasse sova här så vi ska kränga popcorn och mysa framför tvn, får ju passa på skolan börjar ju om bara 10 dagar! :/
Fast nu blev det straffar i matchen så måste dra nu. Puss




Svar




Var ät MTV på väg?

sho alla som läser min blogg,
 
just nu sitter jag i soffan och kollar på MTV med jasse, asså vad hände med musiken på den kanalen igentligen? den spelar nästan ingen musik alls nu för tiden och det var ju det som var menningen med allt. "Music television" you know ? btw, ska göra videon så snart jag har lust! blir senast ikväll (hoppas jag) om det inte typ jorden går under eller något.. funderar oxå på att tatuera mig när jag e 18 ? visa tatueringar e j faktiskt ganska så snygga! 
 
Men är lixom rädd för att jag ska ångra mig sen när man är 70.. hehe nä men isåfall på handleden eller nått sånt! 
vad tycker ni?
 
 



Dagens outfit (lite sent i know)

Här har ni dagens outfit, videon kommer nog upp ikväll eller imon. Puss




Frågestund på g

Hej alla läsare! Tänkte ha en frågestund så ta chansen och fråga vad ni vill,svarar på era frågor med ett videoinlägg! Frågestunden avslutas måndag 22:00 Puss




Fredagsmys

Hejsan! Sitter just nu i soffan hos mormor och kränger popcorn med min mobil mobilberoende bror... Vi ska sova här inatt och imon så ska vi till min kusin Hanna som fyller 6 år! Trevligt värre ;) Fast bu börjar filmen så jag måste dra nu. Ses imon :*




Craaaaazyyy

Hej alla läsare! Vad gör ni ikväll då? Själv sitter jag i soffan och försöker se på tv med tvn funkar inte för det åskar ganska mycket... Tycker det är ganska mysigt när det åskar, MEN det är inte så mysigt när jag försöker se på ett program som jag har längtar till typ hela veckan. Får väll underhålla mig med min underbara mobil hehe, vi hörs sen! Inte långt kvar till Justins konsert! :D




Härlig dag

Tjaaaaaa !
 
 nu sitter jag på mitt rum vid datan, för nån timme sen så var jag hos Mikki och lämnade en tröja jag har lånat som hon ska ha med till Stockholm! hon åker om typ 4 dagar elr nått ? kommer sakna dig :**
 
tänkte berätta om min dag.
vakande halv 9 typ, sen åt jag frukost och fixade mig inför träningen! sen halv 10 så cyklade jag ner till korsa och tränade. Träningen slutade halv 12 typ sen stack jag hem och duschade o sen mötte jag upp Sara vid Lindex så vi kollade lite där efter det så gick vi ner till hamnen och åt lunch +äckliga getingar överallt..... efter det så köpte vi glass och bara gick runt och snacka. Halv 4 cyklade jag hem och chillade! vid 6 åt vi middag sen gick jag ut med Teo (vår hund)  och nu sitter jag här.. 
 
sådärja det var all onödigfakta om min dag, heheh ! imon blir det nog stranden med Jasse om det är fint väder, hoppas på det bästa iallfalll. Seyya. puss
 
the reson why i love him :**



Drar till stan!

Drar till stan nu med Sara! Skriver mer ikväll. Puss