Hemma igen

Kom som sagt hem idag, dock lite tidigare än vad jag trodde. Var hemma vid 5 tiden! Sen dess har jag bara varit hemma o tittat på tv. Ska snart sova, tänkte bara skriva ett snabbt inlägg först. Dagarna i Bornholm var iallafall sjukt kul! Bättre än vad jag trodde hehe. Lägger upp lite bilder imon. Puss

Bror




Bornholm

Drar till Bornholm imon, och är där tills Onsdag so you guys know. Oj english. Hejdå hörs sen

Glader




Nu kan du få mig så lätt

Känns som allt snurrar just nu, förvirrande. nu till ngt annat

Vi var och kollade på hundvalp idag i Sjöbo, riktigt söt! Hoppas vi köper den




Ibland är en dröm det finaste man har

Kom hem från Ystad för några timmar sedan, var där idag med Lollo och Lina. Dom skulle köpa present till Ronja och jag skulle köpa present till mig själv typ. Så vi åt på Thairesturangen och kollade i affärer. Imon är det fotbollsträning kl 10 riktigt tidigt faktiskt i vanliga fall är det då jag går upp! Var ju i Göteborg igår med laget riktigt kul faktiskt. Först gick vi på Liseberg sen så gick vi och såg när Sverige spelade.




Stranden

Kom hem från stranden precis, eller ja Sandhamaren. Har varit där nästa hela dagen med pappa o min bror. Riktigt fint väder! Ska ta en dusch nu, sen äta. Puss




#känningensorg

är hemma hos pappa nu, ska vara här i två veckor nu. Filmen vi såg igår var så himla bra, håkan var med i filmen vilket jag inte trodde han skulle vara. Eller ja i slutet, men det gjorde inget precis. Rekomenderar iallafall er att se den eller vad man nu säger! hehe. Om man nu ska sätta poäng haha äe men isåfall 4 av 5.
 
hittade dock inga stjärnjävlar på google men ni överlever, antar jag. bjuder på en bild från förra året, shit va ful
 
 
 
 
 
 



Nån djup text

Har fått för mig att jag är tvungen att blogga ifrån en dator annars blir det inte bra.. eftersom min dator är hos pappa blir det ju svårt.

Har varit hemma i Sverige i snart 3 dagar, ändån ganska bra väder. Bättre än vad jag trodde iallafall. Nu till Spanien, super bra väder, god mat och massa solande. Kände att jag behövde lite semester. Imorgon tänkte jag o Mikki åka till Tomelilla och se filmen "Känn ingen sorg" som är en film baserad på Håkan Hellströms liv! Är riktig taggad. Eftersom han är så sjukt bra!

Lite bild update






Vais a la Espana




Beachfotboll

Kom hem för några timmar sedan, har varit i Åhus och spelat beachfotboll. Vi kom 3a av typ 16 lag så är riktigt nöjd! Efter vi kom hem så stack jag, sebbe och pappa o åt på nån restaurang i stan.