Min dag börjar gå mot sitt slut!

Hola que hay?

Känner mig så himla exotisk idag! Hehe. Har verkligen haft en super härlig dag idag! Tack alla som har gratulerat mig. Ni är bäst! Puss

Min dag i bilder




Nu e det nära!




In love whit the thought of you

Hola amigos!

Vad gör ni en sån fin måndag? Själv sitter jag och gäser framför tvn. Och nu undrar ni säkert vad jag har gjort idag, eller inte men jag berättar ändån hehe. Jag,Mikki och Jasse har varit i Ystad och shoppat lite och så har vi hälsat på deras farmor & farfar haha så jävla kul!
Har oxå köpt dräkt till Hanna Eldhs halloween fest på fredag.




Lite fett smörjer lederna




Mysigt

Hej,

Sitter o myser med mina fulisar, jag spelade kommunmästerskapet innan idag det gick sådär vi kom 3:a. Gjorde 1 mål wupp wupp! Ser fram emot lov i en hel veckan, så himla skönt! Träffa kompisar, ha kul, shoppa och fylla år. Det är vad mitt lov består av! Puss




Emelies ipad

Tjena,
 
e hos Emelie nu så jag bloggar från hennes iPad, me want! hihi. Tagga lov ! :D



Thats is how we do it! 8-2 mot Västervång ;D




Onsdagkväll

Chacha,

Sitter o kollar på nån match på tv, längtar så sjuuuukt till imon för då ska vi (min klass) spela match mot nån skola i Ystad! :D

Idag efter skolan var jag med Julia vi krängde nuddlar, kollade på tv och övade på spanska gloserna. Och i helgen är det Kommunmästerskapet vilket oxå ska bli sjukt kul ! Sen nästa vecka fyller jag år wupp wupp.




Malmö here we come

Tjena,

Sitter på tåget på väg till Malmö med klassen, vi ska typ kolla på nått Museum! Efter skolan blir det träning.

Puss




Lite dålig på det här med rubriker..

Tjenixen,

Nä gud vad det lät töntigt.. Har precis varit ute och spelat fotboll med mina småsyskon coolt jag vet. Innan idag var vi och tog så kallat "syskonfoto" hos nån fotograf nån stans. Nä usch vad arg jag blev när jag nästan inte hann föna håret klart och inte platta det iheller, så jag såg ut som en jävla apa... Thats life eller nått? Imorgon är ny vecka,nya prov och nya utmaningar. Haha nä fyfan!!

Puss




Presenterna

Hej,

Här kommer bild på presenterna som jag fick av mina kusiner & mormor och morfar.

Puss




Redo för kalas

Hejsan,

Om en timme ungefär så ska vi ha kalas för mig och min bror, fyller egentligen år om 2 veckor så ska bli kul att få lite presenter tidigare hihi.

Puss




Fanvadjagälskarfredagar'

Tjenare,

Sitter framför tvn och kollar på x-factor! Lina & Lollo har precis gått hem. Vi slutade 15.10 sen stack vi hem till Lollo och fika lite sen så cyklade vi till Simrislund för att hämta Tindra och Melwin på dagis, lååååång väg till simrislund. Det slutade med att vi kom 10 min förrsent.. Eller igentligen 9 min om man ska vara exakt! Sen stack vi hem till mig och gungade, coola som få! ;) haha puss




Haha

Såg denna grupp på Facebook och bara wft? Haha om inte svenskar skulle bo här vem skulle annars bo här liksom?




Onsdag!

Tjaa,

Sitter nu och kollar på Berg flyttar in, var på möte med klassen innan ganska kul ändån föräldrarna bablade i nästan en och en halv timme.. Medans barnen spelade fifa och krängde kakor. Nyttiga,check! Var också hos tandläkaren vid kvart i 2 tiden dom snackade mest om vad som skulle hända om jag ska få tandställning.Hade dock inte sett så bra ut men hellre det än att ha krokiga tänder? Haha.

Puss




Tjeena

Sitter i soffan och myser, är ganska så trött tränat fotboll 2 gånger idag. Och vi fick skolkatalogen idag.. Resultatet blev sådär fast det blir det ju varje år eller iallafall för mig haha. Imon är det första träningen på konstgräset i Skillinge med klassen så vi ska åka buss dit så då ska alla ha träningskläderna på dom 2 första lektionerna.. Kommer se kul ut.
Hörs sen:*

Snart!




Till Jennifer




Paus i pluggandet,

Tjaa,

Sitter på mitt rum o pluggar inför spanska provet, sådär lagom kul? Haha men tröst dricker lite Kalvin mjölk så man blir på på bättre humör. Hörs sen!
Bjuder på sista bilden)




Följ mig på instagram!




Söndagshumor




Lördagsmys

Jag, Mikki o Jasse sitter o kollar på när Sebbe spelar fifa, och om en halv timme ungefär så ska vi äta pizza och mysa eftersom Hille o Pappa är på fest, så vi är själva hemma!

Ha det bäst (:




Bild

Tjoo,

Här är en bild från idag, eller ja.. Den jag har på mobilen resten är på datan och eftersom jag inte orkar starta datan så får ni leva med det! Puss




stay strong tomorrow is friday!

hejhopp!
 
sitter och smsar med Hannah, och dunkar Justin musik! gjorde faktiskt matte läxan innan idag men mitt tålamod räckte inte så länge så jag sket i det, men sen nu så gjorde jag dom sista uppgifterna. 
 
kan börja med att säga grattis till Johanna som fick en bebis idag, och om ni frågar mig så borde den heta JUSTIN, eftersom det är världens bästa namn? så ett tips bara. 
 
Efter skolan idag var jag,Emelie och Miriam ute o sprang en runda! när jag kom hem duschade jag sen tittade på tv. Imon är det Fredag vilket innebär HELG! eller ja.. efter klockan slagit 15.10 tror jag det var, minns inte. Och dagen spenderas med Miriam,Jennifer,Emelie och Stina. 
 
det var allt, vi hörs finisar! 



Mysig pizzakväll med världens bästa lag!

Hej,

Har precis kommit hem från en kväll med laget på Pizza house! Fylld av massa skratt och mycket pizzaaaaa.
Det hela började med att jag fick reda på att tränarna hade bestämt att alla skulle träffas halv 7 vid korsa och där väntade en överraskning. Hade verkligen ingen aning om det skulle vara pizza, så guuuutt på en Onsdag!

Sociala och sånt?




Sådär sjukt utråkad?

Tjena,

Känner att jag e sjukt utråkad! Men jag orkar inte göra något.. Thats it. Så sitter framför tvn och äter vindruvor! Ska snart gå och lägga mig ska bara packa fotbollsväskan först. Lite kort inlägg men det får ni leva med? ;)

Kanske har laggt upp bilden innan, men ändån så jävla sant! Eller hur Mikki? :*




Vardagslyx

Tja,

E hos Jasse och gör en tårta till ikväll för min bror fyller år idag! Eller ja Jasse gör tårtan och jag äter upp smeten som blir över.. The true me.

Var med Lollo idag och hade verkligen jätte kul! Speciellt när hon sa att hon var rädd för lösnaglar? Haha wtf liksom.. Jag och pappa snackade innan om att kanske ändra om lite på mitt rum känns som det är dax för en förändring.

Puss




Domingo

Matchen och serien avklarad! Vinst med 3-1 så vi blev 2a i serien. (y)

Pizza ikväll! Lagom gott :)

Puss




Kan det bli bättre?

Hej,

Sitter och kollar på Körslaget & äter chokladbollar som jag och Julia gjorde innan idag! Vi sövde över från igår till idag. Haha och igår när vi skulle sova så kröp det en spindel på vägen så skulle jag döda den, det gick ju sådär... Haha har allt på film kanske lägger upp den nån gång. Hade jätte kul så tack för helgen Julia❤

Puss




På stan




JUSTIN ÄR PÅ MTV




PLUGG




Hello peopleee

Hej,

Tänkte skriva hejsan men det känns så gammalt på något sätt typ 2010 ? Kollar på bonde söker fru. Skola idag var så seg o i slutet hade vi nått stavnings test med 48 ord kul? Håll seriöst på att somna... Och det är INTE för att jag e trött som alla andra klagar på utan för det var tråkigt! Men till mitt försvar så har jag faktiskt järnbrist alltså INTE hjärnbrist som i huvet utan järnbrist som i kroppen. Ifall ni inte fattade det själv då! ;)

That sexy face!




Mycket fiiint

Mycket fint bildarbete! /sabina&Lovisa




I'm not like à boss, i'm the boss

Tjabba,

Hur är det med er? Med mig är det super bra! Tränade innan idag och det gick väll bra. En sak som jag kom o tänka på är att skolan tar ju nästan död på en! Läxor, prov hit o dit.. Paaaaallaaar inte'

Men nu börjar x-faktor igen så måste dra mina babes!

Mina fina❤❤