Julafton

här har ni min jul outfit. god jul.
 
 
 
 



julkänsla

Det blir mycket julbilder nu på bloggen, men det e ju oxå det ända som lyser upp de regninga dagarna.. 
 
igår så tog jag julov, som var välfigt efterlängtat.Denna terminen ha varit ganska krävande, tror nog vi har haft ett prov varje vecka eller läxa. Men jag iallafall nöjd med betygen o så. Sen idag så var jag i Ystad med mormor,morfor,Emma och min bror . Blev nästan klar med alla julklappar, har några kvar.
 
 
 



3 advent

 
 
 



bra helg i Göteborg

För exakt en vecka sedan så vi i gbg och såg Håkan och gick runder i stan o kollade. Själva konserten var verkligen över mina förväntningar, jag visste att det skulle bli grymt men inte såhär grymt.. hela Scandinavium var i gungnig. Tuvär så hann jag inte filma så mycket för min mobil hade ingen ström när konserten väll hade börjat.I tre hela timmar så stod vi o sjöng med och hoppade.. min favoritåt ifrån konserten var nog Valborg och Känn ingen sorg för mig Götegorg eftersom det var mest tryck under dom låtarna. Underbar kväll. Underbar Håkan.
 
Dagen efter så var vi i Ullared och shoppade, köpte julklappar och lite smink. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Inte min dag

Redan när jag vaknade, känndes det som om denna dagen kommer ej bli bra.. och senare när vi hade träning  så blåste alla iväg typ.Och det blev inte bättre när jag var extremt dålig på tränigen. Och sen denhära Sven har förstört nästan hela min dag. Tack till dig Sven 
 
 
 
 



helgens planer & photoshoot

Tänkte berätta lite om helgens planer, på lördag så ska jag,Mikki,Jasse,Pappa och Sebbe till Göteborg för att se Håkan Hellström. Har sett fram emot detta i flera månader, så kommer bli grymt! tänkte oxå in en snabb runda på Ullared innan vi åker hem. Har dock ingen anning alls om kläder eller något sånt, får väll bli som de blir.
 
 
 
 
 
 
 



jultider

Är tillbaka efter ganska långt uppehåll, i slutet av sommaren så kändes det ganska meninglöst och tråkigt att fortsätta blogga igen. Dessutom hade eller har jag ganska fullt upp med skolan o träningar, så i fortsättningen kommer jag blogga när jag har tid över. Nu när det snart är jul så tycker jag att det passade bra att komma tillbaka med nya julbilder osv. För er som inte vet så har jag fått en systemkamera i present när jag fyllde år så det är med den jag tar mina bilder.