Me so cool

Sitter just nu i soffan haha sällan? Tittar på Allsång på Skansen, blir så sugen på att åka till Stockholm när jag ser på det? Blir fan deprimerad av att bo i lilla Simrishamn... Btw, idag vaknade jag halv 11 typ sen stack jag och Mikki ut på en promenad och snackade i en halv timme ! Fett nice. Sen gick vi hem till Mikki och lekte med våra mobiler hihi sociala, check! sen vid 3 tiden kom Linnea,Jon och Johanna hit och fikade lite ;) Ses imon! Puss :**




Belive.

Sitter just nu på tåget med Mikki på väg till the big city Tomelilla! Vet inte riktigt vad vi ska göra där.. Hehe men vi ska väll typ gå på Bohlsson o lite annat. Innan idag tränade jag fotboll o det var superkul ! Och förresten så förlorade vi matchen igår med 3-1 ( det var träningsmatch) btw, jag o Mikki satt o pratade om att vad vi skulle gjort om vi fick träffa han... Så grät vi. Han e bara så jävla underbar.




Tagga match nudå!




"I do anything for you guys as long as you love me ♥




Sliten tjej..

Är hemma nu efter en lång dag! Stog på loppisen från halv 9 till halv 4 typ + att det var ganska varmt så man blev extra jobbigt o stå där.. Men vi sålde för sammanlagt 18000 ! :) fast vi sålde Mycket grejer så var det massa grejer kvar som vi fick slänga. Stack hem halv 4 och sen duschade jag o sen stack vi till några släktingar och åt där! Och nu är vi hemma och tittar på tv och myser.




Pallar inte'

Kan verkligen inte sova.. För en spindel kröp upp på min kudde för en stund sen så jag kollar facebook istället, mohahahha ! imon är det ju loppis o jag ska gå upp halv 8 typ :/ så om jag somnar på loppisen så är det den äckliga spindelns fel.




Mot stan

Drar till stan nudå. Ses sen! :**




Sho

Det blev inget videoblogg idag för att jag inte var tillräckligt smart för att komma på något att snacka om... Tycker att ni ska komentera vad ni vill att jag ska snacka om i mitt videoinlägg! Anyway, dagen idag har varit riktigt härlig har solat & badat vid stranden hela dagen. Fast det bara var typ 18 grader i havet ;) sen imon så är det nån marknad i Simrishamn om man nu kan kalla det marknad... Gissar på 4-5 stånd ? Och det är med såna kinesiska ulltröjor som luktar blääääää. Bjuder på den smexiga bilden..




Swag




BLOGGEN KALLADE..

Hej alla snyggisar :*
 
helt plöstligt när jag satt på mitt rum så fick jag en blogg kick och var tvungen att blogga, hehe. Vet inte vad jag ska blogga om men det kommer jag på eller ? 
 
imorgon så lägger jag nog upp en vb (videoblogg) om jag hinner! 
 
har chillat vid stranden idag men mina "halvkusiner" jimmys systers barn om ni inte fattade det. Älskar verkligen vädret just nu ! :D<3 
 
Puss
 



Så jävla söt!




You give me wings

Hej bloggen. Fattar egentligen inte varför jag skriver hej bloggen hela tiden.. Börjar bli trött på det nu! Men aja. Hehe bjuder på lite onödig fakta här check. Och just nu i denna minut sitter jag här i the place to be, soffan! Och kolla på Allsång på Skansen ganska kul ändån många puddingar i publiken! Wupp wupp. Som ni vet eller som jag skrev innan ^^ så var jag jag på Tobban med Hanna Eldh idag, och vi var där ganska läge vi badade solade och så ! sen när jag kom hem så åt jag middag sen hämtade jag några saker hos pappa för imon börjar fotbollsträningen igen. Taggad till tusen! ;D




Mot tobban.

Drar snart till Tobban med Hanna. Skriver mer ikväll ! Puss




Mot stranden!

Drar till stranden nudå ! ;*




Lördagsmys<3

Hej mina slavar. Haha nä men snart så ska vi äta och sen bara mysa framför tvn! Älskar verkligen sommarlovet just nu. Hade iallafall en sjukt kul dag med Hannah, vi åt glass vid hamnen och sen gick runt typ hela Kivik och bara snackade och jag tappade nästan min mobil där vi piren, paniken som uppstår.... Sen efter det så köpte vi godis och krängde! ;) Men nu måste jag dra. Puss




Fredag

Hej alla! Orkar verkligen inte skriva nu när det är sommarlov... Haha nä men vad gör man inte för er!? Tänkte iallafall skriva lite om vad jag gjort idag, mest spelat Sims och haft pannkakskrig med Mikki. Imon så ska jag kanske va med Hannah, vi får se! Sen på Söndag så ska jag till mamma och då kommer Jimmys föräldrar dit och vi ska grilla och lite så. Så ser min helg ut ses !




Min slav Mikki laggar mat till mig!

Hej bloggen! Mästerkockarna är igång igen och gör pannkakor ! Skriver mer ikväll promise!




Dagens outfit

Lite dålig bild men skitsamma ;)




Kiviksmarknad

Kom på innan att jag inte hade skrivit om igår när jag va i Kivik, så jag gör det nu. När vi kom dit så skulle jag ringa Mikki men det gick inte fram.. Så jag gick runt lite och tittade sen hittade jag henne vid booster. Sen tittade vi mest i stånden typ hela kvällen! Och jag köpte ett Justin linne,en vit o svart tröja och ett mobilskal. Tillslut avslutade vi med att åka Booster som jag blev väldigt besviken på, den var mest tradig.. Hehe och sen när jag kom hem så skulle jag ju byta skal på mobilen men det rosa skalet gick av tillslut så fick jag andvända kniv.. Haha det hela slutade med att jag tog itu skalet men det gick av iallafall ;) vi var där idag med men bara en liten stund. Och nu sitter jag o Mikki på hennes rum och spelar Sims! Haha tider . Lägger upp bilder från marknaden ikväll ! Puss




Mot kivik !

Nu drar jag o pappa till Kiviksmarknad, sen blir det att möta upp Mikki ! Puss




Underbar dag.

Är äntligen hemma efter 5 timmar på Kiviksmarknad med Isabel! Hade iallafall sjukt kul, älskar dig. Haha älgkebbab 4 ever, right? ;) Köpte ett rosa iphone skal, nån knapp sak och lite godis. Ska nog dit igen imon med pappa! Innan idag när vi skulle gå på bussen så var Isabels busskort helt plötsligt borta så vi fick lite smått panik.. Sen när vi skulle betala så fattade jag inte vad han på bussen sa. Smått pinsamt.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3829079/images/2012/pic_500493fbddf2b345ad00021e.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3829079/images/2012/pic_500493fbddf2b345ad00021e.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3829079/images/2012/pic_500493fbddf2b345ad00021e.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3829079/images/2012/pic_500493fbddf2b345ad00021e.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3829079/images/2012/pic_50049482e087c312da0000df.jpg" class="image">




Wupp wupp

hej alla!
 
ett tag sen man bloggade? btw, om nån timme så kommer min kusin Emma hit för att kollla på film och kränga popcorn ;) imon blir det att ta det lungt på dagen sen på kvällen så tag jag och Isabel tåget till Kiviksmarknad. 
 
Hatar verkligen vädret just nu, har typ regnat hela dagen... svensk sommar you know :/ 
 
puss
 
 



Resultatet..

Som vi vet så blekte jag ju håret innan idag, i början så tyckte jag inte om det men nu ser det väll okej ut. Några ville att jag skulle lägga upp en bild så här kommer den ! Enjoy.




Blekning nudå.




Danmark & saker jag har tänkt på.

Hej ! 
 
Kom på igår att jag inte hade skrivit på bloggen att jag skulle till Köpenhamn för att fira mammas födelsedag! iallfall så åkte vi i Måndags och åkte hem idag.Första dagen så shoppade vi och andra dagen så var vi på Köpenhamns tivoli och åt på Resturang. Jag shoppade ett par jeans och ett orange linne. Ungefär kl 3 idag så tog vi tåget hem till Sverige igen ! hade verkligen jätte kul i Danmark ;D
 
Och nu till saker jag tänkt på...
 
När jag stog i kön till Demonen (en karusell på tivolit) så slog det mig att jag kanske skulle prova "dip dye hair" på mig, och det är när man färgar topparna i en annan färg! funderar på lila eller rosa... men isåfall så kanske jag ska vänta med det, vill nog först färga mitt hår lite ljusare och låta det växa så blir det nog finare tror jag. Vet verkligen inte om jag ska elr inte, ska först höra vad andra tycker ;) men som sagt vi får se. 
 
 
 



Bitch please.

Sho alla !
 
Sitter just nu i soffan med min bror och låtsatsbror och tittar på tv, eller dom spelar mw2 och jag sitter vi datan. Innan idag så var jag och Mikki på Hamngillet och där var serriöst svin tradigt -.- 
 
Så efter en timme typ så stack jag hem igen och duschade. Och nu sitter jag här och försöker få lite fler läsare..  har inga planer för morgondagen, tar dagen som den kommer ;) hoppas iallafall på bra väder!  
 
 
 
hahahaha, så jävla rolig! 



Hamngillet the place to be

Som dom flesta vet (dom som bor i simrishamn) så är det Hamngillet idag igen, och ikväll så kommer stjärnskottet Ulrik munther hit, wupp wupp. Ska kanska dit och se han om jag känner för det, Isa och dom ska nog oxå dit.
 
hela Simrishamn kommer ju vara där!
och det är väll det ända dagen har att erbjuda, i detta fina sommarväder...
hoppas verkligen att det blir finare väder, annars blir det inte mkt till sommarlov.
 
VET NI VAD ? :D
 
 
 



That bitch.

Har inget att vettigt att göra så jag passar på att blogga lite.
 
Blir bara så jävla arg när massa äckliga haters bara köper biljetter till Justins konsert för att hindra alla andra beliebers som verkligen vill ha en biljett, att få någon och sedan lägger dom upp bilder på Facebook på när dom bränner upp biljetterna.. om dom nu är emot alla beliebers så kan dom få vara det men att förstöra mångas största drömmar är bara sjukt omoget.
 
 Även om man har fått biljetter så tycker man synd om alla andra som inte fått och får lida bara för att andra måste förstöra! fattar helt serriöst inte vad dom tänker med, först slössa massa pengar på att köpa biljett sen bara bränna ner den till ingen nytta. Innan idag när jag såg detta så på Facebook ville man typ bara gå och slå ner den personen, hehe gangster i know ! pallar inte lägga mer energi på detta nu, men respektera killen förfan! han har inte gjort er ett skit, ni behöver inte älska han men ge han en chans iallafall. det var allt jag hade och säga. hejdå.
 
 
 



Min fina underbara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Danmark den 20 april 2013 ♥

Tjenixen alla!
 
kan med glädje berätta att jag och Mikki ska se Justin i Danmark nästa år! 
 
SÅÅÅÅ JÄVLA HAPPY.
 



typ världens sämsta dag..

Hejsan bloggen!
 
Vet att jag inte har varit så uppdaterad idag men jag har inte mått så värst bra faktiskt.. det hela började med att jag trodde jag var hungrig men så var det inte, efter jag hade ätit så blev det bara värre tillslut kräktes jag. Sedan mådde jag bara värre vissa tillfällen blev det bättre sen kom det tillbaka igen :( och så har det varit hela dagen! så det ända jag har gjort är väll att titta och vila mig inför imorgon, då smäller det :D Justin bieber biljetterna släpps hoppas över hela mitt hjärta att jag får biljetter.. skulle ju vara hemskt annars. Men imon så blir det att gå upp kl. 8 och sitta spickad framför datan och vänta. 
 
Har inte så mycket mer att säga, bloggar mer imon! 
 
puss
 



RANDOM




onsdag.

Hej nya bloggen! :*
 
hehe, just nu så sitter jag & Mikki i soffan och inte gör ett skit, love life<3
ikväll ska vi kränga pizza och se på Never say Never :D
 
kanske lägger ut en videoblogg ikväll, vi får se! 
 
världenslängstainlägg.
 
puss
 
hahahha en bild som Mikki har gjort för något år sen.
jag och justin... 
 



fett me fett jao

ny blogg woopwoop



Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.