Ta mig tillbax




Gårdagen

Hej,

Igår var jag på Emporia med några från min klass, för vi skulle handla det vi ska ha på oss på Åhus beachfotboll. Efter det stack jag o Lollo och åt på Chinabox. Sen sov hon hos mig.




Måndag

Hejhej,

Var ute och sprang innan idag cirka 5km. Riktigt skönt faktiskt! Speciellt när det är så fint väder. Har precis duschat och nu sitter jag o äter melon. I morgon ska jag nog till Miriam vid 12 tiden, blir kul. Puss




Lite mer swag i livet

Hej,

Satt vid datan innan idag och kollade runder lite på Nelly.com. Och hittade en riktigt fin jumpsuit fast en kortare version då. Kan ha den på sommaren.








Detta köpte jag!

Här är bilderna!




Trip till Emporia

Hej,

Var på Emporia idag vilket var jätte kul köpte massa kläder och en parfym. Vi kom ditt vid halv 12 tiden och var hemma tjugo i 7 ungefär. Skulle egentligen varit hemma tidigare men vi missade typ det tidiga tåget så vi fick ta ett som gick senare. Kan lägga ut bilder på det jag köpte imon. Puss




Mot Lund

Sitter just nu i bilen påväg till min kusins student i Lund. Hörs sen




Skolavslutning 2013

Hejhej,

Sitter just nu o glor på tv. Kom hem för några minuter sedan har varit i hamnen och ätit Thaimat med familjen. Perfekt början på sommarlovet! Dock så var det inte så fint väder idag när vi gick till skolan så mitt hår blev kaos. Det blåste jätte mycket o små regnade typ.

När vi kom till skolan så hade vi mentorstid,sen så var vi på Joneberg o kollade på när några sjöng. Och till sist så fick vi våra betyg. Ändån nöjd med detta året i sjuan har lärt känna många som jag inte annars skulle ha gjort. Puss







Nu e det nära

Taggaaa, imon är det skolavslutning! Äntligen. Ska till Lollo vid halv 7 tiden sen så fixar jag mig hos henne o så.




Värt att läsa!

Tycker ni ska gå in och läsa,

www.trettiotreandledningar.com




yolo eller nått

Hej,

Sitter och kollar på tv, fantasterna faktiskt ganska bra ändån. Äter också vindruvor och dricker juice. Träningen idag blev inställd för vi har match imon, vilket var synd. Det är vår sista match så är lite extra taggad om ni fattar? :)

Skolavslutning på fredag, vilket jag ser fram emot!








Söndag japp

Tja,

Jag o Mikki sitter i soffan och ska precis sätta igång en skräckfilm. Var på stranden innan idag, riktigt skönt väder! Hoppas verkligen det fortsätter så.






Torsdag

Hejhej,

Är som sagt ledig idag och imon vet inte riktigt varför men tror det är typ nationaldag? haha. Var med Lollo idag och vi åt hallon o solade, sen fotade vi lite oxå. Och nu väntar jag på att Mikki och Jasse ska komma hem från Malmö.

Puss




Härligt väder

Jobbar på brännan.




Hejhej

Tjo

Nu är det inte långt kvar tills sommarlovet! Känns som jag behöver det nu. Denna sommaren kommer nog bli bäst, så säger jag varje sommar men ändån haha. Slutade skola vid 12 idag ganska chill. Snart träning. Puss

Yolo typ