Fredag i blodet igen

Tjenixen,

Nu börjar x-faktor och jag sitter spikad framför tvn. Heja Isak! Alltid lila mysigt med Fredag, skolan idag var OK såg mycket på film ganska chill. Efter skolan så var jag hos frisören pratade om vilken färg jag ska färga håret nästa vecka. Berättar dock inte vilken färg utan det får ni se längre fram! morgondagen spenderas med Julia.

Puss




Ledig dag!

Hej,

Idag är vi lediga så jag bestämde mig för att inte göra något alls.. Bara ligga hemma i sängen o sova. Hihi såna dagar behöver man oxå! Ska gå upp och äta frukost nu. Puss

Nyvaken o sånt




Snälla väx upp,




Fett chill

Hallå,

Vad gör ni?
Själv sitter jag framför tvn med pepparkakor och te. Mysigt! Har precis löst problemet om vad jag ska önska mig i julklapp, men nu är problemet vad jag ska ge andra? Måste jala lite julafton om 3 veckor lixom. Nu till något helt annat, gick i skolan till 14.40 sen tränade jag fotboll ganska så jobbig träning men överlevde. Imon är det elevensval ska ha promenad på förmiddagen och bild o spanska på eftermiddagen! Ganska så chill med promenad behöver inte anstränga sig lixom. E det bara jag som är besviken på skolans fantasi? Att ha promenad & Friskis gympa, kan man inte komma på något bättre? Som fotboll. Fast man har det typ varje dag haha.

Puss




Ensam, japp.

Tjena,

Sitter i bilen medans mamma o barnen är på utvecklingsamtal, lyssnar på musik och äter "söta björnanar" vetifan vad det är men gott är det! Puss




Mästerbagarna

Sabina och Mikkis berömda cupcakes!




Får snart damp

E det bara jag som inte vet vad jag ska önska mig i julklapp? Kommer seriöst inte på ngt alls.. Och snart är det ju jul så måste komma på ngt!

Google har svaret på allt




Underbara helg

Hejsan,

Vad gör ni?
Själv sitter jag och kollar på tv, ska se nån film lite senare med Mikki. Idag är det världens bästa dag, Fredag! Och den spenderades med Hanna Eldh, vi kolla på tv bara och krängde Nutella, gott. Ska bli as skönt att sova länge imon! På tal om sova så på So:n så såg vi på film och den var ganska tråkig så jag vilade ögonen en stund och vaknade av att den nästan var slut. Haha bara jag som kan vara så lyckad? Hade oxå prov gick faktiskt bra!

Puss




Onsdag

Hejsan!

Har precis kommit hem från mitt utvecklingsamtal gick väll bra. Skolan idag var seg som fan, alltid på Onsdagar! Går till 15.10 . Lagom drygt, ska snart ta fram Fysik böckerna och plugga lite, har prov på Fredag. Annars händer det inget imon efter skolan, får se!

Puss




PEPP

I'm star up in the sky.

I'm the worlds greatest!

Har ni nån gång tänkt på hur bra ni är? Att ställa sig framför spegeln och säga till sig själv att man e vacker. Att man duger precis som man är, att inte ändra sig. Alla är bra på sitt sätt, ALLA. Glöm inte det!

Även fina jag;)





ditt namn får hjärtat mitt att slå,

tjenis! 
 
uppdaterningen har inte varit den bästa, jag vet. 
 
Sitter nu och lyssnar på min man,självsfrände,prins han har många namn, för dom som inte fattade så pratar jag om min Justin :D sitter och gör gloser o sånt mög. Och vill också säga att min iphone funkar med simkort och sånt! btw, slutade 14.40 idag sen efter stack jag på träning. Och nu har jag duschat och sånt, ska snart äta. 
 
Är det bara jag som tycker jag har förändrats ganska mycket dom senaste åren? fast det ser ut som jag har sålt smöret och tappat penagarna på den första bilden :c 
 



Söndagsmys!




Ointressant info om gårdagen

Skrev ju inte igår vad jag har gjort, så den onödiga faktan kommer nu. Jag var i Malmö på Ikea,media market och Stadium+ köpte ett iphone 5 skal och en jätte mysig mjukis dress. Sen stack vi till Tindra & Melwins farmor o farfar.
Ja det var typ allt! Sen på morgonen sprang vi med IFK.

Ha en bra Söndag.




Inte långt kvar,

Igår upptäckte jag att det är nästan en månad kvar till jul vilket inte är länge. Detta året har gått ovanligt snabbt, känns som det var igår man firade jul sist! Btw, längtar ihjäl mig! Älskar verkligen julen alla fina presenter och bara umgås med sin familj och roligast av allt är ju ändån Kalle anka, nån som håller med? Haha. Som sagt bara 37 dagar kvar:)




Fredag jao

Tjenis,

Sitter o kollar på Film med Lollo, vi ska snart äta sen ska vi ner till stan och se bio med Alicia (breaking dawn part 2)

Puss




Sabina goes mad

Hej eller tja?

Har precis duschat och nu sitter jag o kollar på tv, igår när jag fick min nya mobil så var där inget simkort så jag kunde inte använda den men hoppades på att det kom idag. Men när jag kom hem idag så var där inget, Jimmy ringde till Telenor och dom sa att dom inte ens hade skickat simkortet än.... Men att dom skulle skicka den idag! Så kan inte använda min mobil förens nästa vecka:/ för när vi beställde mobilen så sa inte vi att vi skulle ha ett simkort, men det är väll självklart? Vad ska man med en mobil om man inte kan använda den? Haha. Stör mig på sånt riktigt mycket..




Väntan är över




Who's that sexy beast?!

Tjabba,

Myser med pepparkakor och te mysigt. Känns som julafton fan! E bara så jävla lack på allt läxor,mattepov och äcklig mat i skolan så man är hungrig hela dagen-.- kan det inte bli Fredag snart lixom? Att komma hem från skolan och veta att min iphone 5 äntligen har kommit, längtar. Svävar på moooooln!

Morgondagen spenderas med Lollo, ska bli kul.

Puss




Shine bright like a diamond

Hej alla puddingar,

Sitter på Mikkis rum med hennes coola kat! Väntar på att hon ska duscha klart så vi kan sticka till mig sen. Har nästan inte gjort ett skit idag förutom att fika på Kagan och skulle egentligen fota med M & J men efter en stund sket vi i det för bilderna blev fula, haha. Och så har vi jag get pappa en farsdag present!

Puss




Tjena bloggis

Mikki o jag har precis klippt Amadeus o bra blev det! Har firat mig idag med mina kusiner (på pappas sida) imon är det farsdag för er som inte visste det då. Hittar på nått kul då och får sörja att det är skola dagen efter...

Puss




Drar ut o springer en runda

Drar ut o springer en runda nu med Lollo !




heting på bild

tjenare,
 
tänkte bara lägga upp en bild jag hitta i måndags på mig och Emelie i bakrunden bilden är taggen för typ 4 år sen ? hahaha Emelie här är den bilden jag snackat om, hahahah fina som få.
 
 



Helg om 2 timmar..

Sitter i hänget och väntar på att so:n ska börja! Efter det är det no och sen slutar vi. När jag kommer hem ska jag bara ta det lungt sen kommer kanske min kusin så jag ska hjälpa henne med hennes blogg.

Mina hjärtan




Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig

detta inlägget tänker jag tillängna till dom två personerna som betyder mest för mig i hela världen.
 
första gången jag fick reda på att vi var halvsyskon, minns det som igår o det första jag tänkte var lixom "vad händer om dom inte gillar mig?" jag hade fel. 
 
ni får mig alltid att le ni finns där när jag behöver er som mest, ni är solen i min himmel lyser upp hela min värld. Jag älskar er något otroligt dom bästa systrarna man kan önska sig! har uppleft dom allra sjukaste sakerna med er som i Spanien när vi sprang ut med shampoo i håret, när vi sovde på min studsmatta, lekte Ronny & Ragge och när vi var i sälen så himla roooligt. Vi har kännt varandra i 4 år och fler ska det bli, vi har massa planer flytta ihop,åka till Spanien och massa annat trams! 
 
Aldrig utan er♥
 
 
 
 
 
 



Taggad som fan till imon,

Tjo,

Kan börja med att säga att jag är sjukt taggad till imon då min klass ska åka till Malmö stadium för att gå rundtur på stadium,träna och sen ska vi äta där. Men sen finns det en nackdel, att Jimmy ska köra dit o det finns en risk att han har sin HIF tröja på sig vilket skulle vara så sjukt pinsamt... Hoppas inte det! Det var typ allt. Skriver mer imon!

Puss




Tisdag

hejsan svejsan,
 
vad gör ni? 
själv sitter jag framför tvn och kollar på fotboll, eller jag tittar mest på min mobil, den sviker mig aldrig ;) 
gick i skolan till 14.40 o sånt mög. Efter det stack jag o några kompisar till fotbollsträningen som börjar 15.30 så  jag hinner inte hem imellan. Vi körde lite löpptränig,snabba fötter och i slutet spelade vi match! när det var slut var jag jätte trött sen kom jag på att jag var tvungen att cykla hela vägen hem lååååångt.
 
men nu är jag hemma har ätit duschat och ska snart göra mig klar för att sova! 
 
puss
 
 
 



Måndag

Tjenis,

Sitter framför tvn o glor på Pengarna på bordet, riktigt svåra frågor! Eller så är jag inkompetent båda funkar. Kom hem från skolan och cyklade till pappa o där ser man 3 presenter som ligger och väntar på mig. Det var min födelsedagspresent av pappa & farmor. Fick en cupcakesbok, cupcakeställ, tights,strumpor och en mini högtalare till min iphone. Vill oxå berätta att jag,Mikki,Jasse,Sebbe o Amadeus +pappa och Helene har börjat med att vi inte ska äta godis, pizza o sånt o se hur länge vi klarar det! Meningen med det är då inte att jag ska gå ner i vikt utan se hur länge jag klarar det. Det var det!

Puss




Älskar denna killen




New in




Awsome kväll

Tjenare,

Är hemma nu har duschat och lite sånt fräääscht! Haha. Hade en awsome kväll igår hos Hanna fylld av massa skratt,skrik och godis! Speciellt när vi såg på skräckfilm fyfan vad jag skrek... Tupperade mitt hår igår så det blir en utmaning att försöka kama ut det igen. Ser fram emot morgondagen då hela familjen ska åka till Emporia för att shoppa! Det är typ min födelsedagspresent.

Puss




Pepp




Tack för kvällen!

Hade tjejkväll igår med M,J,E hade jätte kul måste göras om!

Maaaat